Mediacció | Nosaltres
17792
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17792,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Nosaltres

Paradigma

Creïem en el conflicte com a oportunitat d’aprenentatge i (re)descubriment de nous escenaris. Tenim una perspectiva sistèmica de les relacions situant les variables independents i depenents en l’anàlisi dels casos.

 

Incorporem la metodologia de l’Escola de Harvard com a eines en processos de negociació. Integrem la metodologia transformativa en procesos de generació de nous escenaris. Treballem des del model circular narratiu per poder (re)construir relacions i espais de convivència.

 

Som artesans del conflictes i per tant tenim un plantejament flexible en els contextes on treballem. Creïem en l’indagació apreciativa com a espai d’abundància i de futur per això forma part del nostre corpus metodològic.

Qui som

Som un equip senior transdisciplinar amb energia i més de diset anys d’experiència en la MEDIACCIÓ.

 

Som un equip amb vocació transformadora que desenvolupa la seva acció des del respecte i la deontología.

 

Som un equip experimentat i format en l’àmbit de la MEDIACCIÓ en el camp de la recerca aplicada, la docència i l’intervenció.

Experiència

6

Recerques

20

Programes formatius

10

Serveis de mediació