Mediacció | Ordenances de convivència i civisme
18592
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18592,page-child,parent-pageid-18109,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ordenances de convivència i civisme

ordenances-infog

 

Elaborem les ordenances per tal de promoure la convivència i la seguretat ciutadana, així com donar solucions a les problemàtiques causades per les conductes incíviques.

 

Abordem el civisme com el conjunt de drets i deures individuals i col·lectius orientats al bon ús de la ciutat, en una connexió entre l’individu, la comunitat i el bé comú. I entenem la convivència com l’espai en el que es dona el procés de compartir, col·laborar o dissentir entre individus per l’ús de bens o de l’espai públic. D’aquesta manera, construïm la normativa en base a la diagnosis social que informa de la realitat del municipi, adequada a la legislació i normativa tant municipal com supramunicipal. Així facilitem l’execució de competències de conformitat amb la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i altres normes aplicables.

 

D’altra banda, promovem la innovació social a partir de l’anàlisi de bones pràctiques i la incorporació d’instruments que permeten una millor eficàcia i eficiència dels procediments.